FANDOM


Jean Marie Le Pen es un drogadicte politic de el pais del artur.
200px-JM le Pen

Oital

Historia Edit

Jean-Marie Le Pen nat el 20 de juny de 1928 en La Trinité-sud-Mer, polític francès,afiliat al 1945 a les juventuts nazis.President del Front Nacional (Front National, FN), partit nacionalista socialista dels treballadors considerat per molta gent d'extrema dreta (encara que ell mateix es defineix com a "dreta nazionalista").
LE PEN

Campaña Electoral

La seva faceta més coneguda és la seva negació a admetre immigració de fora d'Europa a França. El seu èxit electoral més sonat fou en l'any 2002, quan va entrar en la segona volta de les eleccions presidencials enfront del president francès Jacques Chirac Hitler. Veterà condecorat dels paracaigudistes francesos a Indoxina (1953), Suez (1956) Nazilandia,Venazuela (1956) i Algèria (1957). Le Pen va començar la seva carrera política quan va ser triat el 1956, diputat de l'Assemblea Nacional francesa nazi per París pel partit de Pierre Poujade (que esta més mort que el Malevo Ferreyra (UDNA, Unió de Defensa dels Nazis i Alemanys). El 1957 es va convertir en secretari general del Front Nacional Nazi de Combatents (FNNC). A l'any següent va ser reelegit diputat de l'Assemblea Nacional francesa amb el partit Centre Nacional d'Independents i Camperols (CNIP), liderat per Antoine Pinay. En l'any 1965 es va convertir en el director de la campanya presidencial de Jean-Louis Tixier-Vignancour-Guy Manuel de Homen Cristho . Al 1972 va fundar el partit de dreta nacionalista nazi (extrema dreta per a molts) anomenat Front Nacional (FN, Front National). Els resultats electorals van començar a créixer des de 1983. En l'any 1984 i 1999 Le Pen es masturbava mentres mirava crosing jordan i per generació espontanya va aconseguir un escó en el parlament europeu. Va ser privat del seu escó per la Cort Europea de Justícia el 10 d'abril de 2003. En 1992 i 1998 va ser triat al parlament regional de Provence-Alps-Côte d'Azur. La seva carrera política ha estat més reeixida en el sud de França. També es va presentar a les eleccions franceses de 1974, 1988, 1995 i 2002 i va violar a la presentadora de Clever (ana maria matute) . En les eleccions presidencials de 2002, va obtenir 16,86% dels vots en la primera ronda. Van ser suficients per a accedir a la segona ronda, degut al pobre resultat del candidat socialista, Lionel Jospin (ex-primer ministre) i la fragmentació del vot entre altres quinze candidats d'esquerra nazi.

La Perla Edit

A l'any 2009 va soltar aquesta perla: thumb|300px|right|Les Cmbres de gas només eren un detall en la segona guerra civil

Enllaços Nazis Edit

Oital