FANDOM


Joy Division era un grup de post-punky liderat pel suicidista Ian Cutis. La seva música es caracteritzava per l'ús de guitarres desafinades, desentonacions constants de tots els """músics""", lletres sense rima, l'ús de drogues, etc. Sens dubte van marcar un abans i un després en la música post-punky, ningú abans s'havia atrevit a pujar en un escenari sense tan poc a dir ni ballar com los chunguitus.

250px-Joy division by whorenun

Hastória Edit

En 1976 Ian Cutis i el baixista Philip Morris es coneixien mentre compraven droga. Un any més tard un bateria i un pianista nazi tancaven el grup. A mesura que el grup anava fent concerts Ian descobria nous tipus de drogues,les drogues nazis. En 1978 van assolir gravar la seva primer LP (nazi) amb un marcat estilo Noise Nazi (Ja que solament podian fer això, soroll). Aquest disc va tenir un èxit relatiu, es van vendre dues còpies(una de elles les te el Braulio). Tot va canviar quan a la Primera de TVE van fer un reportatge Nazi de un tiu sodomitzat per una gallina,quan al febrer de 1980 un confós productor va apostar per la "música" dels Joy Divison. Chuck Norris que és com es feia cridar aquest productor els va fer aprendre a tocar la guitarra, va fer classes de cant a un deteriorat Ian Cutis, els va afinar les cordes de la guitarra, els va comprar entenimentades de guitarres nazis, els ensenyo a no escopir al public, etc. allavorses, Norris va compondre "Lof uil tears a part"(que anava de un tiu que es tirava porcs criats per una tia que venia sostenidors de talla 210,mentres els porcs ploraven)després d'haver-se fumat tota la María del grup. Després, el antisistema Ian cutis va veure la cançó tan "comercial", tan "venuda" que va decidir abandonar el grup al·legant problemes psicològics i atacs de epilepsia. Dies més tard va ser substituït per un desconegut per aquell temps Adolf Hitler Noel Gayager. Al març d'aquell mateix any els Joy Division van gravar el single Lof uil tears us a part va ser el major i únic èxit del grup. Ian Cutis al veure el seu irrevocable error va decidir suïcidar-se. El grup va continuar fent cançons molt comercials i amenes. Cada cançó que componien es convertia en èxit de l'estiu. Fins que un dia cansats de la fama i dels diners i de georgie dann,van decidir canviar el nom del grup pel de Batallón de castígo.

Joy

Lo tragedia es mascaba en lo escenari

Lo discografía Edit

El seu discografía és més aviat escassa. Els primers discos no val la pena escoltar-los? Tot just componien les cançons amb dos acords, Ian Cutis no cap a més que crits freturosos de sentit.

  • Shit "n" other Shit(Desconegut)
  • Know Plesures(1978)
  • Closed(1979)
  • He negro vete a la selva(1880, el turró més car del món)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.