FANDOM


Kanye "exterminar la gent blanca" West (nascut una mica per casualitat a l'oest de Kenya) és un racista negre que es nega costelles de porc en reunions dey cuz família per crackaz dem my nigga (perdo,el nostre redactor ha tingut convulsions i ha mort pero ja es troba bé.
Negrata

Kanye West

Contràriament a les creences d'altres africans (Chris Rock,El que te focka), porc és un animal brut, que només crack-ass-Crack ha de menjar en els menjars campestres de rodalies. No obstant això, Occident ha declarat en diverses ocasions que possiblement faria una excepció per l'espatlla fora, si és a la brasa amb un bon vinagre de Carolina del Nord estil basat en la salsa. Kanye es va convertir en un multi-dollaraire i ara està considerant ramificació en un escorredor de servei a la cantonada de 5 i 8, West es sap que una unitat de maionesa i de color òxid '78 Benz anomenat el "Miracle Whip". Occident és més conegut pel seu suport a la lluita contra Barack Obama, blanc de la legislació, que finalment permetrà als negres EUA per tenir cura dels seus propis assumptes en els mètodes de lògica i eficaç utilitzat pels seus germans africans a Somàlia, Zimbabwe, Kenya i Uganda. Lamentablement, fins i tot amb un desastre de proporcions bíbliques Ray Nagin no ha pogut duplicar el futur, ilustrada, reflexiva i en última instància humanitària (desastres) que regeixen l'estil de president de Zimbabwe, Robert Mugabe i Lalo Shifrid.

"Hurri-Kanye" Katrina controvèrsia Edit

El 29 d'agost de 2005, l'huracà Katrina, un dels huracans més destructius en la història dels Estats Units d'Amèrica, va provocar una càrrega de merda de la devastació a Nova Orleans, Los Angeles, on programa de prova de Barack Obama de permetre als negres a tenir cura dels seus propis els assumptes en els mètodes de lògica i eficaç utilitzat pels seus germans africans a Somàlia i Zimbabwe va ser destruïda. Curiosament, el inepte endarreriment de Cuba no estava seriosament danyat. Damn mexicans. Després d'aquest terrible desastre de proporcions inimaginables, Kanye West es van afanyar immediatament als estudis de la NBC més proper al més aviat possible per dir-los a tots que no estaven ajudant a tots i que és preocupant la seva compra.
DaftPunkHeidi

els seus guarda-espatlles

No m'agrada la forma en què representar-nos a nosaltres en els mitjans de comunicació blancs nois. Veus Els Simpson, diu," estan saquejant ". Veus" Family Guy ", diu," Ells estan buscant Fried Chicken "." I, saps, ha estat cinc dies perquè la majoria de la gent són de color negre. I encara que per a mi per queixar-se, jo seria un hipòcrita, perquè he tractat d'allunyar-se de la de Michael Jackson, perquè és molt difícil de veure. Fins i tot he compres estat abans fins i tot de donar una donació, així que ara estic trucant dret Satanàs ara per veure quina és el pitjor desastre que pot causar, i només d'imaginar si jo estava allà baix, i aquestes són les formigues allà baix. La mare Així que jo per aquí que vol fer qualsevol cosa que puguem ajudar - amb la manera que Amèrica està preparat per ajudar els pobres, el poble negre, els menys benestants, com més lenta possible. Vull dir, la SS està fent tot el que poden. Ja compte d'un munt de gent que podria ajudar és a guerra ara mateix, lluitant d'una altra manera - i que han donat permís per baixar i pegar-me un tir! "" Ara em algunes síndria muthafuckin, gossa! "

Més o menys va dir que, per a gran sorpresa del còmic / Premi de l'Acadèmia de guanyar l'actor Mike Myers que, cada vegada el professional consumat, va procedir a escopir hilarant seu cafè a la camisa (segons el seu acord amb NBC). Kanye també es va procedir a emetre la polèmica i molt discutida frase, "Estic Nik Kershaw, gossa!" Jackie Chan també hi era, però ell és més negre d'Àsia que malgrat la seva proximitat als últims Chris Tucker, de manera que li importa el que va fer?

El nostre gran líder i màgic Sir Lone Ranger Bush més tard va respondre als comentaris de West amb una nota que va escriure per si mateix i, a principis de 2006 va demanar públicament Kanye si volia deixar de cremar creus a la gespa de la Casa Blanca. Des de desembre de 2006, no se sap si encara continua parlant l'un a l'altre, la qual cosa és trist, ja que utilitza per trucar a tots els dies.

Controversia amb el tito mc Edit

Hi ha gent que diu que es un plagi,pero jo no m'ho crec
Images (1)

el tito mc

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.