FANDOM


Formats en 1994, Rammstein és un grup alemany que s'ha guanyat la seva fama per aconseguir un estil musical original combinant tecno, flamenc, òpera, música folk i paguen brutal black metall (com ho escolten), a més de per incinerar als seus fans en directe, sodomizarse, masturbarse, pegar-se pallisses, fer la declaració de la renda, cantar l'himne del Atleti i cuinar-se entre si tot en el mateix concert. Al principi es cridaven Die Pitufen Makinerren. Per desgràcia van haver de canviar el seu nom per temes de drets d'autor. Originalment contaven amb un cantant, un ós panda, dues guitarres, una mandolina, una yenka, un trombó, una bateria i un venedor de chop suey. Ara els acompanya la Vuitena Divisió Cuirassada Panzer, Tamara la mala, un cor de vaques, un DJ, un baix, una gaita gallega i El Neng. Rammstein tenen actualment cinc àlbums publicats: Jerzelei, Chenchu, Scooter, Condolezza Arrissi Arrissi i Rosendóoo (aquest últim amb col·laboracions de Melendi, Estopa i el mismisimo Rosendo entre altres) juntament amb 92235761253 singles i discos no oficials. Destaca la seva cançó "Et vull puta", cantada en l'idioma de Cervantes i que és un homenatge a totes les mercenàries de l'amor.


Rammstein.

Rammstein

Lo pitjor es que no sabien que aquell dia li farien la foto per la publicitat

Origen "La pequeña PtsgbërgestrunigmüfingdermacdonalconsalchichendevïenaKartoffenheim"
Temps solejat
Estil musical Techno rock industrial gotico hardcore progresivo punk caribeño y joropocore y Reggaeton
Discografica Der Rekord- des kleinen PtsgbërgestrunigmüfingdermacdonalconsalchichendevïenaKartoffenheim
Membres Til Lindemán, Cristian Lorenz Fleic, Richart Ceta Cruspe, Oliver Ridel, el otro guitarrista, Cristian Sehnchutzerielthz, El Neng y dos pitufos sodomizados
estat Tercer y posiblemente último reichiskaner Timiliformen Mamonazen, gran pacifista y rey absoluto de todo lo que no sea rojo, liberador del mundo de la opresión de las judías de la yaya. Garn Emperador del Imperio Nazi Pacifista.

Historia Edit

Rammstein van saltar a la "fama" (que més aviat jo diria popularitat) després de publicar-se la seva actuació en directe Live Aus Berlin en Alcalá d'Henares, en el qual unes tres quartes parts dels espectadors van morir incinerats (altres 2 quartes parts encara sofreix cremades de primer grau, i la resta es recupera bé). Moltes de les seves lletres han estat incloses en programes d'aprenentatge d'alemany (no és rar escoltar a nens de 5 anys cridar enfurits Du, Du Jas, Du Jas Migggggch). La seva cançó Sonne és ara obligatòria en totes les classes d'alemany, ja que és l'únic mètode infalible per a aprendre a contar en alemany (encara que sigui cap a enrere). Actualment Rammstein estan sota ordre de crida i cerca de les autoritats franceses per carbonizar a 6000 persones, derrocar un Boeing 747 amb coets i enfonsar la Torre Eiffel amb 20000000 decibels durant el seu últim directe, WonderMall.

Curiositats Edit

moltes,es a dir masses pero buenu. aqui hi ha algunes:

  • El cantant és mig home mig màquina (és de fet el cosí ximple de Terminator).
  • Se'ls ha acusat de nazis. Això és una incongruència ja que de fet el baixista va matar a Hitler cuan li va partir la vuitena corda del baix quan tocava un temita jazz en el seu búnker i ho va decapitar.
  • Un dels guitarres NO usa màscara per a incinerar a la gent. Va desenvolupar el poder de tirar foc al començar a esmorzar tots els dies un bocata de chistorra amb chilis i una botellita de orujo.
  • El bateria toca triple bombo usant un implant de polla extensible robat a Boomer para donar-li al tercer pedal.
  • Se sospita que el tecladista va violar i va assassinar a Espinete.
  • Segun una teoria foidiaña els integrants d'aquest grup serien lesbianes tancades en el cos d'homes per un trauma ocacionado per un membre de plàstic.
  • Chuck Norris és l'únic que a acudit als seus concerts i ha sortit il·lès.
  • Tots els integrants del grup odien les margarides.
  • sàvies que aschu zu aschu va ser inventat mentre Till tenia constipat i algunes coses que no es poden escoltar al final és tinc fivir o fiver
  • La cancion pohne bitch o posa't bitch va anar per a evitar les remors que Till es retirava de Rammstein.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.