FANDOM


The Cure (La Cura) és un grup musical alternatiu, post-punk, new wave, rock, neogòtic i neodarwinista. Robert Smith (Roberto cara mort per els amics) va néixer a Halloween, fins que es va emancipar i va decidir anar-se'n al bosc, on va trobar arbres amb portes molt potets i va entrar per una per acabar a Anglaterra.

Quan encara era petit va ser testimoni de nombroses inauguracions de pantans per part de Franco i jugava amb dinosaures de plàstic, entre els quals hi havia figures exclusives de Fraga.
250px-Robert Smith2

despres de llepar l'endoll

Roberto va predir que el 31 de desembre de 1979 es s'acostaven els 80, així que, com a bon profeta que és, va decidir crear un grup mega chachi. Va fer la seva primera maqueta "Bebè a bord" però no va aconseguir cap èxit.

En contra de les modes i muscleres Edit

A Robert li remordía una pregunta cada vegada que mirava els endolls de casa, "De veritat em donarà la corrent si els va tocar?", Així que, com a mesura preventiva i per comprovar-ho, va agafar un pal de ferro i des de lluny va tocar el endoll. "Com estic lluny no arribarà" - va pensar -. Quan el seu Momis va arribar a casa es va trobar el seu fill amb el cabell cardat i la roba recremada. Com que la família de Robert era molt pobre van haver d'anar a un metge més assequible anomenat Nick Riviera . Els va dir que Roberto havia patit un sock neurosismático transgressiu. El sock va fer que deixés de pensar en un grup super chachi per convertir-se en un grup fosc i que lluiten contra Locomía, el reggeton i les muscleres. Durant la seva carrera musical Roberto ha canviat de membres de grup com de mitjons, fins i tot va tenir una vegada com a guitarrista a "La Jenny" i com a bateria a "Er Pelusa". El 1989 mentre caminava pel carrer es va trobar el Transfuncionador del continu i el va usar per tornar al passat i lluitar juntament amb Lenin en la guerra que li va declarar a Plató, que intentava instaurar el món de les idees. Després va tornar a l'època dels 90 i es va adonar que ja havia acabat la moda de les muscleres. Quan es va publicar "Eduard Mans Tisores" de Tim Burton, Roberto va demandar el director per plagi d'imatge, però va perdre el judici per ser declarat malalt mental al tenir una neurosismatisis transgressiva diagnosticada pel Dr Nick Riviera.

maxiSingles Edit

Entre els grans èxits de The Cure figuren alguns com:

  • Three Imaginary Gais (elapé)
  • Pornografia (elapé)
  • Kill me Kill me Kill me (elapé)
  • Why can I fuck you? (Singel)
  • DrugSong (Singel)

Friday I'm in Drug (Singel)